fbpx

Woningtaxaties door Taxaties4Zeeland

Je hebt je droomwoning aangekocht, of je wilt je bestaande woning verbouwen, dan zul je in vele gevallen een financiering hiervoor afsluiten. Voor het verkrijgen van deze financiering is een taxatierapport vaak een verplichting. De geldverstrekker wil graag weten wat de woning waard is en zij bepalen hiermee de maximale hoogte van de financiering.

Ook wanneer je kiest om je bestaande geldlening over te sluiten naar een andere geldverstrekker of bij een overbruggingsfinanciering is een taxatie in de meeste gevallen een eis vanuit de geldverstrekker. Voor deze taxaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Alle geldverstrekkers (banken) vragen om een gevalideerd taxatierapport. Daarom zijn wij aangesloten bij NWWI, één van de grootste validatie-instituten van Nederland. Een door het NWWI gevalideerd taxatierapport wordt door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Iedere woning is anders, daarom maken wij graag een persoonlijke offerte voor jou op. Klik hier om deze aan te vragen, of neem telefonisch contact met ons op.

Bedrijfsmatige taxaties door Taxaties4Zeeland

Start jij als ondernemer of is je bestaande bedrijf uit het huidige bedrijfspand gegroeid en heb je daarom een bedrijfspand aangeschaft? Dan zal je voor de financiering eveneens een bedrijfsmatige taxatie nodig hebben. Een bedrijfsmatige taxatie wijkt sterk af van een woningtaxatie.

Berend is naast woningtaxateur tevens gespecialiseerd in het taxeren van bedrijfsobjecten. In de afgelopen jaren heeft hij verschillende soorten bedrijven getaxeerd, waaronder jachthavens, watertorens, horecabedrijven, kantoren, logistieke opslag loodsen en detailhandel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de EVS (European Valuation Standards) waarin verschillende waarderingsmethodieken gebruikt kunnen worden zoals o.a. Bar/Nar, DCF en de vergelijkingsmethode.

Neem contact op met Berend ten Hove voor een persoonlijke offerte, of vul het contactformulier hier in.

Hierom kies je voor Taxaties4Zeeland

N

Deskundigheid

N

Persoonlijke benadering

N

Een klein maar hecht team

N

Onafhankelijk doordat wij geen onroerend goed verkopen

N

Aangesloten bij:

Spreekt bovenstaande jou aan? Neem dan telefonisch contact met ons op of klik hier om een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.