fbpx

“Wij staan je graag bij en zorgen voor rust bij de aankoop. Doordat wij echt op alles letten en in jouw belang optreden.”

Aankoopbegeleiding door Taxaties4Zeeland

Het zal je niet ontgaan zijn dat de woningmarkt erg veranderd is in de afgelopen jaren. De scheefgroei tussen vraag en aanbod zorgt voor opdrijvende prijzen. Dit maakt het voor jou als koper steeds moeilijker om een woning aan te kopen tegen een goede prijs.

De meeste mensen kiezen voor een verkopend makelaar wanneer zij een woning verkopen. Zij worden dan graag bijgestaan tijdens de bezichtigingen en onderhandeling. Bij aankopen onderneem je dezelfde stappen als bij verkoop, maar dan vanuit de tegenovergestelde positie. Het is dan ook heel verstandig dat ook jij een professional inschakelt die jou begeleidt.

Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren en aankopen van woningen. Middels onze ervaring en databases kunnen wij jou helpen bij het aankopen van een woning. Daarnaast zijn wij niet actief in de verkoop van onroerend goed en zijn daarmee echt onafhankelijk.

Aankopen middels Taxaties4Zeeland betekent een ontzorgt proces van de bezichtiging tot het tekenen voor de overdracht. Wij adviseren en jij maakt de keuzes! Lukt het niet om de woning succesvol aan te kopen, dan betaal je bij ons geen kosten ‘No cure No pay’ noemen wij dat.

Aangesloten bij:

   

Wat houdt aankoopbegeleiding in?

N

Wij beoordelen de woning en stellen de marktwaarde vast;

N

Wij geven een advies aangaande bouwkundige staat, toetsen de financiële gezondheid van de Vereniging van Eigenaars (appartement) en adviseren je over verbouwingsmogelijkheden;

N

De onderhandeling met de verkopend makelaar nemen wij voor ons rekening;

N

Wij controleren de koopovereenkomst voor jou en leggen deze in begrijpelijke taal aan jou uit;

Spreekt bovenstaande jou aan? Klik dan hier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek of neem telefonisch contact met ons op.