fbpx
Ook in deze tijd met het coronavirus kunt u nog steeds bij ons terecht. Tot nader order zijn er nog geen zaken die ons werk compliceren. Voor nu werken wij door zo als gebruikelijk, maar er zijn wel een aantal maatregelen zodat we elkaar en onszelf gezond houden.
Corona creatief
Om ons werk zo veilig mogelijk uit te kunnen voeren zijn er een aantal maatregelen die wij hanteren, zoals handeloos handelen. Wij zullen geen handen schudden en een gebruikelijke afstand houden.
Veilig valideren
Om te taxeren moet er voor ons de mogelijkheid zijn om het huis te kunnen bezichtigen. Zo kunnen er afspraken worden gemaakt over het overdragen van de sleutel, of er kan iemand op afstand aanwezig zijn gedurende de opname.
Als u vragen heeft over zaken met betrekking tot de maatregelen kunt u altijd contact met ons opnemen. Op deze manier hopen wij risicovrije rapporten te kunnen blijven maken!